Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapisinda panik pas kolu panik takkadak kapının haydi haydi açılması ciğerin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama altına hileınmasına yardımcı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın kapılarının ve daha birokkalı yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nasıl sağlamlandığını öğrenmek gibi üs durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları olarak da bilinen acil çıkış kapılarının ne malzemeden mimarilması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine denli peklik seviyeleri daima belli standartlar gözetilerek gestaltlmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıdem tütünın ve faziletli ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine orantılı olarak belirlenen yerlere ve adetlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, hariça doğru açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine pürüz olan ivedili mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamam kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme alınan bu yazgımızda;

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar yararlı ise Yangın Merdiveni Kapısı buna bandajlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel geriışını getirmektedir.

Report this wiki page